Take my good hand

När jag först kom till huset där jag skulle bo, (i Sidcup) var jag ensam elev där. En väldigt ensam elev där. Men snart kom i alla fall en tjej. Hon var 17 och kom från Holland. Åldern blev lite jobbig. Jag ville ju gå ut! Och inte behöva ta de tre nattbussarna som krävs för att komma hem alldeles ensam.
Men, men en vecka senare kom hela fem nya tjejer till huset. De flesta av dem var spansktalande och de var alla glada och trevliga. Det blev fredag och vi skulle gå ut allohop.
Holländskan kom in också!
Vi gick till ett ställe som hette Ministry of sound där skolan arrangerade klubben. Vi dansade, skålade och träffade massor av folk från skolan.

Vid ett tillfälle smet jag, holländskan och en svensk tjej in på vippen. Nämligen bara i den baren de serverade drinkar. Vi stod och valde i häftena och jag beställde en Strawberry daiquiri. Bartedern skakar på huvudet. Jaja tänkte jag och letade lite besviket vidare i menyn. Bartendern föreslog då att han kunde göra en egen drink med jordgubb i.
Jag nickade glatt och tittade ganska noga när han gjorde drinken. Nyfiken liksom. Då ser jag något, och försökte att inte reagera allt för mycket. På bartenderns lillfinger hängde en liten stump av ett extra lillfinger som liksom dallrade medans han blandade och skakade drinken. Det såg inte ut som att stumpen satt fast med ben utan mer en skinnflik vilket gjorde att den vibrerade i takt med basen.

Stackars kille tänkte jag medans jag smuttade på jordgubbsdrinken. Han kan ju faktiskt inte hjälpa det. Men jag tycker ändå att det är lite konstigt att man låter sin lilla stump hänga kvar (såg verkligen ut som att man skulle kunna knipsa bort den). Särskilt när man väljer att vara bartender. De jobbar ju med händerna synliga hela tiden. 

Stina, (den allvetande bartendern) höll med mig om att det var konstigt.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha take my good hand, my strong hand!

2010-10-15 @ 09:14:31
URL: http://voirmoi.blogg.se/
Postat av: Luisa

hahahahhahaa. this is my strongest hand!

Du är tillbaka och du har inte hört av dig? jaha ok, tack för den ;)

2010-10-21 @ 19:13:59
URL: http://bittersweetsimphony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0